Jövőképünk

A Műszertechnika Holding organikus növekedés és folyamatos akvizíciók útján
az egyik legjelentősebb magyar tulajdonú vállalatcsoporttá kíván fejlődni.

A Műszertechnika Holding organikus növekedés és folyamatos akvizíciók útján az egyik legjelentősebb magyar tulajdonú vállalatcsoporttá kíván fejlődni. Növekedésünk pénzügyi hátterét az erőforrásaink átcsoportosítása, a megtermelt nyereség visszaforgatása valamint külső finanszírozások igénybevétele alapozza meg.

Alapvető kompetenciánk a gyártás és az ingatlan üzemeltetés területén van, de nyitottak vagyunk új területek fejlesztésére is a változó és megújuló gazdasági tendenciákkal összhangban.

A Műszertechnika Holdingnál a siker kulcsa a jó munkatársakból álló csapat, mely csapatot folyamatosan fejleszteni és bővíteni fogunk. Ezzel a csapattal keressük az innovatív megoldásokat műszaki, gazdasági és kereskedelmi területeken egyaránt.

Humán Erőforrás jövőképünket az üzleti stratégia jövőképével összhangban, stratégiai munkaerő-tervezéssel kívánjuk megteremteni. Vállalaton belüli - és kívüli pozitív munkáltatói márka kiépítésén tevékenykedünk. Ennek megvalósítása érdekében közösen, gyors reakcióidővel, a változó piaci környezet elfogadásával hozzuk meg vállalati döntéseinket.

Jövőképünket optimális fizetési konstrukció kialakításával, a munkahelyi kapcsolatok összehangolásával és segítségével, az egyén karrierútjának állandó támogatásával, valamint az egyén számára az önállósággal, a felelősséggel, az odafigyeléssel teremtjük meg.

A kollégáknak a vezetőikkel való kapcsolatok minőségének növelésével, a közös csapatmunka hozzájárulásával kívánjuk fenntartani a HR stratégia és vállalat hosszú távú sikerességét.

Jövőképünk fókusza: olyan fiatal generáció bevonzása, akik rendelkeznek megfelelő szakmai tudással, kreatívak, lelkesek, újító ötletekkel érkeznek, akik képesek egy nagyvállalati szférába beintegrálódni.

Ennek az iránymutatásnak alárendelve hozzuk meg mindennapi döntéseinket és ennek megvalósításáért küzdünk mellszélességgel.

Ha szeretnél Magyarország egyik jelentős nagyvállalatánál a Műszertechnika Holding Zrt-nél elhelyezkedni vagy annak gyártó leányvállalatainál, gyere és csatlakozz hozzánk!

7

Vállalatok száma
országos szinten

930+

Összes létszám
vállalatcsoport szinten

16 Mrd Ft

2019.
éves árbevétel

925 M Ft

Beruházások összege
2019-ben